Digitala grattishälsningar på Facebook

Att vara vänner på Facebook är ett kapitel för sig och ordet vän får plötsligt olika betydelser. Det ska inte förkastas att kontakten och vänskapen man bygger på Facebook kan skapa enorma nätverk av likasinnade, nya kontakter från jordens alla hörn och ge dig möjlighet att upptäcka nytt. Den bästa skulle kunna vara att med de personer som man redan har en fysisk vänskap med sedan gammalt men man av olika anledningar inte kan träffas, så är det en enorm möjlighet att på ett enkelt och dagligt sätt hålla kontakten även med de vänner som befinner sig på andra sidan jordklotet.

Hälsningar på Facebook

Att bli påmind om vännernas födelsedagar är trevligt och de digitala hälsningarna flödar. Färgade bakgrunder, roliga kort, personliga bilder och käcka texter. Men varför inte! Det viktiga är inte hur din digitala grattishälsning ser ut, utan att den är ärlig och hade varit minst lika varm och hjärtlig om ni som två vänner hade mötts på gatan. Sätt ingen press på dina vänner att det ska skickas hälsningar, räkna inte vilka som har eller vilka som inte har skickat en digital grattishälsning till dig på Facebook. Njut av de glada tillropen som kommer och hitta en glad och positiv känsla i en digital grattiskram från andra sidan jordklotet.

Olika typer

Med allt från en enkel rad till filmer och bilder. Systemet i Facebook hjälper dig mer än gärna till hur du kan fira dina vänner. Skicka en grattishälsning med blommig bakgrund, välj ett av korten du tog från senast ni möttes, använd den lilla filmen som Facebook sätter ihop med er två i huvudrollen. Tillvägagångssätten är många, några är mer personliga än andra. Kanske du har ett tokroligt kort på födelsedagspersonen som du kan skicka och förnöja dagen för den hyllade med ett skratt, men även för många av vännerna. Gör dem precis som du vill, om du vill och som du tror att den grattade uppskattar.

Det här inlägget postades i födelsedag. Bokmärk permalänken.