Digitala födelsedagskort skänker glädje

Glöm inte bort att gratulera någon som du tycker om på hans eller hennes födelsedag. Att skicka födelsedagskort har en lång historia. Det första födelsedagskortet skickades redan år 1882 och frimärket kostade då endast 3 öre. Med ett födelsedagskort visar man uppskattning, uppmärksammar och skänker glädje till andras stora dag.Förr i tiden dekorerades ofta gratulationskort med motiv av vackra blommor, eller motiv av leksaker och ballonger om de var till barn. Ofta var de dubbelvikta så att man på insidan kunde skriva en hälsning till mottagaren. Det blev snart standard att ett paket skulle återföljas av ett fint kort.

Gratulera någon digitalt

Idag så kan man sända sina gratulationer online, tillsammans med ett digitalt födelsedagskort. Många människor flyttar ofta runt och reser mycket så ett digitalt födelsedagskort är ett utmärkt sätt att se till att din gratulation kommer fram i tid till mottagaren. Ett digitalt kort kan man dessutom sända i sista minuten.Därmed behöver man inte oroa sig för att behöva planera när man ska sända sitt gratulationskort. Man kan enkelt skicka ett digitalt gratulationskort samma dag och det når mottagaren inom några minuter. Den långsamma postgången är därför inte längre ett problem. Att sända kort online är det nya moderna gratulationssättet.

Välj ett vackert kort och tryck sänd

Idag finns det många hemsidor som man kan använda för att sända kort digitalt. Ofta finns det färdigt motiv och vackra fotografier att välja mellan. Det är heller inte ovanligt att man kan ladda upp sitt egna fotografi till kortets framsida. Sedan behöver man bara skriva en fin text där man gratulerar mottagaren.Att skicka digitala gratulationskort är väldigt bra för miljön. Det skänker samma glädje som ett papperskort, samtidigt som man gör en god sak. Ett egengjort, kreativt kort är dessutom roligare att motta än ett vanligt papperskort som man köpt i en matbutik. Så passa på att överraska någon – alla uppskattar ett födelsedagskort!

Det här inlägget postades i födelsedag. Bokmärk permalänken.